2 Ocak 2011 Pazar

TIĞ İŞİ RENKLİ BATTANİYE



Bu battaniyenin yapılışı genelde her yerde var, kimisi bunları küçük motifler şeklinde yapıp birleştirmişler. Ben bunu
yabancı bir sitede görmüştüm ve renkleri çok hoşuma gitmişti. Aynı renkleri kullanmaya çalışarak tamamladım. Bu battaniyenin iyi bir tarafıda resimde de görüldüğü gibi iki taraflı da kullanılabilmesi ama ben ön yüzünü daha çok seviyorum. Kullananların zevkine kalmış artık.

11 yorum :

  1. Merhaba, Adana, Blogumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ve tür bir deyişle,
    Ayrıca güzel bir çalışma vardır. Ben her zaman ziyaret edin.
    Joana

    YanıtlaSil
  2. BLOGUNUZU BUGÜN KEŞFETTİM ŞÖYLE BİRAZ GEZİNDİM DE ÇOK GÜZEL ELİŞLERİNİZ GERÇEKTEN BU GÖKKUŞAĞI GİBİ BATTANİYENİZE BAYILDIM ELLERİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  3. canan hanım. battaniyeyi hangi marka iple ördünüz. kaç numara tığ kullandınız. yazarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Battaniyeyi Bonbon marka ip ile ördüm, ve 3 numara tığ kullandım. Hatta bu battaniye satıldı ben şimdi yenisini örüyorum.

    YanıtlaSil
  5. CANAN HANIM BONBON İPİ MAKİNA İPİ OLARAKBULDUM DOĞRU İPİ ALDIMMI. ACABA...

    YanıtlaSil
  6. Betülcüğüm Bonbon makina ipi dediğin sanırım sabun bezi örülen türden birşey. Ondan değil. Bu Nakonun BONBON'u var onunla ördüm. Senin dediğinden örülmez mi diye sorarsan örülür elbette, ama hem üremesi geç olur hem de ince düşer. Hatta ben ipin kağıdını buldum özellikle sana yanlış bilgi vermeyeyim diye. İnternet adresi de www.bonbon.com.tr. Betülcüğüm aslında aynı marka ip bulamasan bile başka bir marka ile (orta kalınlıkta) örsende olur. Sana şimdiden kolay gelsin.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. canan hanım nako bonbonun çok çeşitleri var verdiğin internet adresinde. ince,classic,kristal,lüks,ince,amigurimi,kalın, ben bu çeşitlerin arasında boğuldum.ama sanki kristalle ördünüz gibi geldi bana. doğrumu.. sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. Betülcüğüm ipin kağıdını elime aldım, şimdi sana tek tek üzerindekileri yazacağım. BONBON İnce yazıyor. Elimdeki kağıt hangi renge ait bilmiyorum ama bu ipin kendisiyle ilgili sana bilgi verecektir. PARTİ no.45678 RENK NO. 98217 yazıyor. Öteki kağıtları sanırım attığım için renk numaralarını yazamıyorum. Kolay gelsin canım.

    YanıtlaSil
  9. cananhanım cevabın için çok teşekkür ederim. zaman ayırıp cevapladınız. ip konusunda aklımda soru işareti kalmadı. çok teşekkürler....

    YanıtlaSil
  10. canan hanım. battaniye çok güzel, yapılışını anlatırmısınız.

    YanıtlaSil
  11. çok güzel , mümkünse açıklamalı anlatır mısınız ? bu arada hemşehrim olduğunuzu görünce daha bir hevesle okudum blogu :)

    YanıtlaSil